WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices

Kristallen kweken, blauw

8.79
Blauwe kristallen ontkiemen en laten kinderen op speelse wijze de natuurwetenschappen beleven. Het gevoel van succes bij het experimenteren sporen juist schoolkinderen aan om de wereld van de natuurwonderen actief te onderzoeken.

Kirstallen kweken, rood

8.79
Kristallen in glanzend rood maken de natuur ervaarbaar. Iedere dag kan een beetje meer kristal zijn gegroeid. Fascinerend! Experimenteerset met alles wat nodig is voor het groeien.

Peanuts leerklok

9.99

Snoopy, Charlie Brown en al hun vrienden verrassen jonge leerlingen op deze houten leer klok met uitneembare cijfers en kleurrijke foto's. Het maakt het leren om tijd te vertellen kinderspel. Overigens worden de child's de fijne motoriek en het concentratievermogen ook bevorderd. Een kleine stand-up display is inbegrepen.

Motoriek-klok Slak

16.49

Met deze leuke slak van bont gelakt hout leren kinderen niet alleen pijlsnel de klok kennen ヨ met de 12 verschillende vormen worden motoriek en vormherkenning ideaal geoefend! 2 houten staafjes laten het bord staan, maar ook liggend geeft het insteken veel plezier en de draaibare wijzers helpen bij het kennis maken van de tijd. Met opgezet motief van een vrolijk gekleurde bij.

Leerklok Klein beertje

9.99

Elk uur toont het schattige beertje een andere activiteit - eens eet hij, eens ploetert hij, eens slaapt of leest hij. Die bij de kloktijd passende talen worden de desbetreffende beeld toegewezen. Dat is heel netelig. Zo leren peuters spelenderwijs de klok en scholen hun fijne motoriek en de zin voor tijdwaarneming.

Windlicht Nora

15.95
Een houten windlicht in fraaie vorm met antiek finish. De kap is uit gevormd van hittebestendig blik. Met ring om op te hangen.