WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Grijpring driehoek

9.99

Mr. Sandman, breng me een droom! Deze houten speelgoed greep trekt de aandacht van de baby met zijn kleurrijke houten kralen en kleine klokken. Het verheugt ook met de schattige Sandman motief, wordt weergegeven op de houten daalders.

Pia

12.95

Knuffelzacht is dit kleine bijtje met met geborduurd gezicht een trouwe begeleidster voor de kleintjes! Ze wacht in het rek op haar kleine vrienden.

Kleurrijk vlieger

14.95

Deze Vlieger beschikt over gebogen vleugels en heldere kleuren. Het vereist concentratie en kracht. Het wordt gecontroleerd met de meegeleverde snaar en kan in de lucht zien die de 'koning' is. Deze Vlieger is ideaal voor het leren van eerste trucs.

Klimtouw

19.99
Wie kan dit touw naar het hoogste punt schalen? Dit klimtouw is een echte must-have voor alle kleine klimfans en hoort in elke tuin. De lichtgroene loopvlakken en hun arcering bieden een stevige voet aan de grond. De jonge bergbeklimmers houden een goede grip op het robuuste plastic touw. Waar is de beste plek voor het klimtouw? Maximaal gewicht 100 kg,

Houten fluit vogel set

69.79
Set van 24. Dit aantrekkelijke display bevat vrolijke, kleurrijke houten vogelfluitjes. Rood haar en een touw om op te hangen zijn aan het hoofd bevestigd. Er klinkt een toon door een opening aan de achterkant met een luchtje. De toon kan worden gevarieerd op de bodem van de vogel wanneer deze bedekt en onbedekt is. Een echte blikvanger aan de kassa.

Houten Trekdier Schildpad

15.29
Langzaam? Alsof! Deze zeer kleurrijke houten schildpad is net zo snel als het kind dat hem trekt. Hij kan elke snelheid evenaren! En zijn schildpad omhult vrolijk als hij beweegt! Deze schildpad is een echte blikvanger in de kinderkamer met zijn prachtige kleuren! Jonge ontdekkers kunnen hun wereld speels verkennen met dit meeslepende dier in de vorm van een schildpad!

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.