WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Grijpring met Kralen “Lex de Vos”

7.99
Welk plezier! Deze leuke gripring met kralen past goed in kinderhanden en trekt snel de aandacht van baby's met zijn kleurrijke, stevig bevestigde kralen die opwindende geluiden maken wanneer ze worden geschud. De sympathieke vriend Lex traint motorische vaardigheden en zal niet snel worden neergezet. De greep rechts is gemaakt van hoogwaardig hout en is geverfd met speekselbestendige lak. Lex de kleine vos is een loyale gezelschapspraatje! De Duitse TÜV-inspectieorganisatie in het Rijnland heeft onze nieuwe Lotta-, Lex- en Ludwig-producten geïnspecteerd en gecertificeerd en heeft verklaard dat ze goed zijn. We kunnen daarom garanderen dat onze producten veilig, kindvriendelijk en vrij van giftige stoffen zijn.

Kleurrijke duw speelgoed

7.19
Set van 8. Dus, wie wordt je nieuwe vriend? Deze kleurrijke meeslepende dieren in een praktisch display zijn een echte blikvanger! Olifant, muis, eend en vos zijn gemaakt van robuust hout en zijn prachtig geverfd. Grote gaten in hun buik zorgen ervoor dat kleine kinderhanden de schattige dieren goed kunnen vastgrijpen. En dan begint het reizen! De soepel lopende rollers maken reizen met hoge snelheid leuk. Ze zijn geweldig als een klein geschenk, en ze wachten bij de kassa voor jonge avonturiers!

Small Foot Figuurzaag-set

26.95

Bij het bewerken is handigheid nodig! Met dit figuurzaag-set laten zich twee leuke boerderijen "designen". Met carbonpapier wordt het voorbeeld nagetekend. Het set bestaat uit zaag, vijf zaagbladen, twee houtborden, een voorbeeld, carbon- en schuurpapier.

Kinder gieter “Rups”

14.99
Tuinplezier met The Very Hungry Caterpillar! Deze metalen gieter van metaal is de perfecte metgezel om in de tuin te werken. De bewegende hendel maakt het voor jonge tuinliefhebbers gemakkelijk om het gieten te verwerken en te vergemakkelijken. De capaciteit is net hoog genoeg zodat het niet te zwaar zal zijn voor kinderen.

Piano “Sound”

79.99
Let op alle jonge pianisten! Het wordt muzikaal in de kinderkamer. Dit is hoe een kind al op jonge leeftijd een vroege muzikale opleiding kan beginnen. Deze kleurrijke elektronische houten piano trekt ieders aandacht dankzij de kwaliteit van het geluid en de heldere tonen. De piano wordt geleverd met een bladmuziek voor het leren van een muziekstuk, met de noten en de bijbehorende toetsen gemarkeerd in identieke kleuren. Een goed humeur is hier voorgeprogrammeerd!

Trek Willy

7.99

Bij het achter je aan trekken strekt en kromt zich Willy

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.