WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Rammelaar Lex baby

6.49

Ratelende betovering! Kleine handen kunnen grip deze baby rammelen bijzonder goed. Wanneer geschud, baby's horen en zien de houten kralen clacking langs de polen binnen. Met prachtige kleuren en het schattige motieven van de vrienden, Lotta, Lex, en Ludwig, kunnen jonge kinderen uitgebreid ontdek de wereld van klanken, kleuren en vormen, terwijl de opleiding van hun motorische vaardigheden. Dankzij het speeksel-proof verf, kan deze houten baby speelgoed worden gebruikt zonder zorg. Een grote leren speelgoed voor alle zintuigen! Here's Lex, die bepaalt dat extra schattigheid factor!
De Duitse T�V keuring organisatie in het Rijnland heeft ge�nspecteerd en gecertificeerd onze nieuwe Lotta, Lex, en Ludwig producten, en heeft ze verklaard goed te zijn. We kunnen dan ook garanderen dat onze producten zijn veilig, kindvriendelijk, en vrij van giftige stoffen.

Pluche-bal, bont

12.95
Een bonte bal van zacht textiel maakt ogen, oren en handen van kinderen enthousiast! Bij het spelen weerklinken zachte tonen van een bel, die door drie vingeropeningen tastend wordt waargenomen. Een scherm en een korte band geven vingers goede grijpmogelijkheden. Incl. handige doorzichtige tas met handvat en ritssluiting.

Stelten

24.99
1,2,3 - en ver daarbuiten! Het stileren plezier kan beginnen vanaf het begin. Met deze stelten met gemakkelijk verstelbare en stabiele palen en voetsteunen, is er niets dat je in de weg kan staan! Handige handgrepen beschermen de handen van kinderen, zelfs na vele uren gebruik. Dit is hoe de kinderen de lucht in springen!

Schommelzitje Rood

12.99
Swing voor de hemel! Jonge kinderen zullen echte sky-stormers zijn met deze swing! De robuuste kunststof zitting en het touw zijn bestand tegen zowel wind als weersinvloeden. Deze schommel kan ook uitstekend worden gemonteerd op klimrekken in de tuin! Wie kan het hoogste zwaaien? Maximaal gewicht 100 kg.

Houten muziektafel “Noten”

39.99
Deze muziektafel van hout is ideaal voor jonge musici. Een xylofoon met kleurrijke tonen, een ratel, een bel en een plastic plaat worden een muzikale ervaring met de houten hamers. De houten tafel staat op drie poten en is daarom erg stabiel.

Houten Trekdier Slak

17.50
Slakken zijn langzaam - alsof! Kinderen kunnen hun snelheid laten zien met deze specifieke slak. De schaal van de slak draait rond en zijn ledematen bewegen op en neer wanneer de slak wordt getrokken. Dit houten meeslepende critter is echt een geweldige metgezel voor kinderen die gewoon leren lopen. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat het elke reis overleeft. Jonge kinderen trainen hun motorische vaardigheden en zullen worden aangemoedigd om steeds langs deze kleurrijke slak te lopen. Naar welk slablad lopen we nu?

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.