WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Grijpspeelgoed “Ludwig de Billy”

7.99
Dit schattige grips speelgoed is een geweldig eerste speeltje! Nieuwsgierige baby's kunnen deze halve cirkel van geschuurd, afgevlakt hout gemakkelijk vastgrijpen en ze kunnen de bewegende kralen met alle zintuigen ervaren. Dit gripspeeltje wordt van nature geleverd met een speekselbestendige coating en kan gemakkelijk worden gereinigd met een natte handdoek. De schattige motieven van Ludwig maken dit babyspeeltje perfect af. Hier is het Ludwig, die vooral een goede indruk maakt als gripspeeltje! De Duitse TÜV-inspectieorganisatie in het Rijnland heeft onze nieuwe Lotta-, Lex- en Ludwig-producten geïnspecteerd en gecertificeerd en heeft verklaard dat ze goed zijn. We kunnen daarom garanderen dat onze producten veilig, kindvriendelijk en vrij van giftige stoffen zijn.

Mobile Koeien

9.99
Een leuke, in zachte kleurnuances gelakte houten mobile. De 5 grappige koeien (l: 6,5 cm) met hun leuke gezichten brengen kinderogen aan het stralen!

Houten Bouwblokken Philip

20.10
50 natuurlijke en bont gelakte bouwblokken (6 x 3 x 3 cm) van massief hout geven kindervingers geweldige voel-belevenissen en spannende uren bij de bouw van de hoogste torens! Ca. 1 kg bouwblokken vinden hun plaats in de handige kartonnen trommel en een draagtas zit er ook in!

Kinder tuingereedschap

9.99
Mama, kijk hoe het bloeit! Wat is beter en mooier dan de eerste kleurrijke bloemen in de lente in de grond te planten? Met deze geweldige tuinhelpers in een handige emmer kunnen zelfs de jongste kinderen het doen. De handschoenen beschermen kleine handen tegen vuil, doornen en stenen - en met behulp van de kleine tuingereedschappen gemaakt van robuuste materialen, zal het dorre winter bloembed worden getransformeerd in een nieuw bloeiend landschap! Goed? Kom je met ons mee de tuin in?

Gitaar “Sound”

24.95

Een gitaar is een essentieel onderdeel van een band.De speelruimte zal rocken met deze kleurrijke muziek instrument.Het kan worden gebruikt om de eerste akkoorden te leren en een gevoel voor ritme volgt automatisch.

Schuif Merlin ‘de Draak’

10.95
Gehuld in legende en mythisch - Draken zijn iets heel bijzonders en bezetten vandaag nog steeds de fantasieën van kinderen! Dit kleurrijke houten mythische wezen gemaakt van FSC® 100% -gecertificeerd hout is de ideale metgezel voor wandelende beginners tijdens hun ontdekkingstochten. Als je hem duwt, beweegt de draak zijn vleugels op en neer en "vliegt" naar elk avontuur, en spuwt het vuur helemaal. De met rubber afgewerkte wielen zorgen voor stil rollen. Voldoende stabiel, dit meeslepende dier moedigt jonge kinderen aan om nieuwe tochten op twee benen te maken.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.