WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Mobile fee

19.99
De kleine feeëriek op deze houten mobiel is omgeven door kleurrijke vlinders, bijen en bloemen. De armaturen kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet en aan het plafond worden gemonteerd. Een echte eye catcher voor elk kinderbed!

Pluche Stapeltoren “Lotta”

12.95
Kinderen zijn zeker van plan om met dit speeltje de lucht in te gaan, zelfs de jongste! Deze stapeltoren "Lotta" met zijn vijf ringen van zacht, pastelkleurig pluche herinnert kinderen aan de kleuren van een regenboog. "Lotta" het kleine, slaperige lam op de witte pluchen pilaren is de basis waarop de ringen op maat moeten worden gestapeld. Knisperende bladeren zorgen voor opwinding en training van de zintuigen voor baby's. Dit traint ook speels motoriek, en er is geen gebrek aan plezier en spelletjes - met een extra portie schattigheid! Deze stapelstapel "Lotta" uit de Small Foot Baby-serie is een geweldig eerste speeltje en een mooi geschenk op het laatste moment!

Zandspeelgoed “Zandmannetje”

14.99

Als het over zand gaat is het zandmannetje natuurlijk expert, maar nu kunnen de kinderen hem nadoen: met emmer, zeef, schep, hark, gieter en twee vormpjes (maan, en vliegtuig) geweldige zandkastelen maken. Een transparante, stevige rugzak voor het makkelijk vervoeren van het zandspeelgoed is de clou  er raakt niets kwijt.

Muziekdoos Slak

19.99

Beweegt met een slakkengang op het nachtkastje! Een muziekdoos wordt verborgen onder deze leuke slak, en zingt de jonge kinderen om te slapen met ist zachte melodie! De slak beweegt zich ook langzaam terwijl de muziek speelt. Programma is de naam van het spel hier. Wanneer u het linker achterwiel, het bekende lied crank 'Where Do I Begin' speelt en de slak beweegt gezellig op het nachtkastje. Een muziekdoos met een funfactor.

Kleurrijk Maracas set

49.29
Set van 12. Schud het! Deze schattige houten maracas passen goed in de hand, kunnen opstaan ​​en zijn natuurlijk geweldig voor een krachtige schok om dat onmiskenbare ratelende geluid te krijgen. Het lichaam van de maracas is liefdevol geschilderd. Of het nu gaat om zachte of harde geluiden - het gehoor wordt getraind met deze maracas, naast het ontwikkelen van motorische vaardigheden en veel plezier, zoals muziek maken gewoonlijk is. De kleurrijke maracas op een handig scherm nodigen muziekliefhebbers van alle leeftijden uit om ze uit te proberen met een testratel - fantastisch voor de aankoop ter plekke!

Houten Duwdier Bunny

15.79
Wie heeft de wortels? Dit meeslepende dier zorgt ervoor dat jonge ontdekkingsreizigers willen lopen. Met de draaiende worteltjes en de liefdevol geschilderde details, is deze haas gegarandeerd voor het plezier. Kinderen kunnen met deze haas allerlei avonturen beleven! Zodra het rollen begint, roteren de wortelen langs hun eigen as. Dit duwdier wordt gemaakt van stabiel voedsel en de wortelbladeren geven een uitbarsting van groen gemaakt van vilt.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.